miercuri, 7 martie 2018

Umberto Eco - Numele Trandafirului


Un bestseller mondial, un roman revazut de autor dupa treizeci de ani
Romanul Numele trandafirului a fost tradus in peste 35 de limbi si ecranizat de Jean-Jacques Annaud in 1986, cu Sean Connery, Christian Slater si F. Murray Abraham in rolurile principale.
In anul 1327, intr-o manastire izolata de lume, calugarii sint pe cale de-a fi invinuiti de erezie.
Singura lor speranta este ajutorul dat de un faimos franciscan, fratele Guglielmo. Cind lucrurile par sa se limpezeasca intre zidurile misterioasei abatii, calugarii incep sa moara unul dupa altul. Ca sa descopere asasinul, inteleptul calugar, alaturi de ajutorul sau, Adso, se afunda ca un adevarat detectiv in simboluri secrete si manuscrise codificate si aproape isi pierde viata pe culoarele labirintice ale manastirii.

Narator: Maria Enache

3 comentarii:

 1. Nu ma pot conecta pentru a descarca fisiere, este o problema pe care o am de mai multe saptamani, astept acele secunde, apoi introduc textul cerut pentru a dovedii ca nu sunt robot, si astept infinit, parca se blocheaza ... nici un raspuns dupa o vreme imi apare mesaj ”Conexiunea securizata a expirat”
  Este doar problema mea? sau cum trebuie procedat? Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 2. Maria Enache e the best!

  RăspundețiȘtergere
 3. la mine merge fara probleme. era o vreme cu citeva luni in urma cind rapidgator nu ma lasa sa descarc nimic, dar acuma si-a revenit

  RăspundețiȘtergere