luni, 9 iulie 2018

Francine Rivers - Chemarea Sofarului

Vocea lui Dumnezeu continua sa rasune la fel de patrunzator precum sofarul stravechi...
Biserica Crestina Centerville din California era o comunitate de oameni in varsta, si, cu fiecare anotimp ce trecea, numarul membrilor scadea simtitor. Pastorul care o slujise vreme de 40 de ani suferise un atac de cord, fapt ce acutizase criza.
Biserica era pe punctul de a se destrama.
Dar Samuel, unul dintre prezbiteri, nu poate concepe ca acesta ar putea fi sfarsitul ei. Iar salvarea o intrezarea in Paul Hudson, tanarul pastor care acceptase sa preia slujirea comunitatii.
Dar era el intr-adevar solutia salvatoare? Cum poate fi transformata o biserica muribunda intr-una exploziva si ce a presupus acest lucru pentru tanarul pastor si familia lui? Cum are loc, de fapt, trezirea?
Chemarea sofarului prezinta dramatica poveste a unei biserici din care ai putea face parte chiar tu si a unui pastor care s-ar putea afla la amvonul ei. Este un roman despre iertarea lui Dumnezeu si harul de a beneficia de un nou inceput, dar mai ales despre ceea ce inseamna cu adevarat sa fii crestin.
Francine Riverssi-a inceput cariera literara la Universitatea din Nevada, Reno. A publicat peste douazeci de romane inspirationale, de dragoste si istorice – toate   bestselleruri – care au castigat sau au fost nominalizate la importante premii in domeniu. Datorita succesului dobandit, a castigat deopotriva admiratia scriitorilor si loialitatea cititorilor.
Tiparite in peste douazeci de limbi, romanele sale au devenit best­selleruri in multe din tarile unde au fost traduse.
Este casatorita cu Rick Rivers, au trei copii si locuiesc in California de Nord, Statele Unite.

Narator: Rodica Mievici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu