sâmbătă, 5 martie 2016

Maria Duenas - Iubirile Croitoresei


Bestsellerul spaniol al anului 2010, cu peste un milion de exemplare vandute!
In lunile de dinaintea revolutiei franchiste, tanara croitoreasa Sira Quiroga paraseste Madridul, manata de nemarginita iubire pentru un barbat aproape necunoscut. Se stabileste impreuna cu acesta in Tanger, oras monden, exotic si vibrand de pasiune, unde i se intampla ceva de neimaginat.
Caci aici va fi Sira si tradata, si parasita. Asa se naste romanul Iubirile croitoresei, o aventura pasionanta, traita in saloane haute couture si hoteluri de lux, unde conspiratiile politice si nestiutele misiuni ale serviciilor secrete se impletesc cu loialitatea fata de cei apropiati si forta de neinfrant a dragostei.

Citeste Simona Soare Ivanescu

2 comentarii:

  1. Am o nelamurire.. continuati sa uploadati cartile pe site-ul rapidgator, care limiteaza viteza de download(care nu ar fi o problema), dar pierde conexiunea( daca downloadez un fisier de cca. 500MB imi ia peste 2h, iar de cele mai multe ori dupa o ora si ceva se deconecteaza - aparent fara motiv).. Intrebarea este daca puteti gasi un alt site care sa nu limiteze viteza de download sau aveti si voi o intelegere cu ei sau contract..

    RăspundețiȘtergere
  2. la mine se intampla la fel,este vreo solutie ?

    RăspundețiȘtergere