marți, 20 martie 2018

Max Lucado - Calmul Din Mijlocul Furtunii


O putem numi tapiserie a framantarilor, simfonie a emotiilor sau orchestrare a extremelor, de la rasarit pana la apus.
Dar indiferent cum am numi-o, totul este real. Max Lucado o numeste ziua in care Isus Se confrunta cu un stres mai mare decat in orice alta zi din viata Lui, cu exceptia celei in care a fost rastignit. Pe parcursul intregii zile, El are motive sa planga… sa fuga… sa strige… sa blesteme… sa laude… sa Se indoiasca. In doar cateva clipe, viata Lui a fost intoarsa pe dos.
Vine instiintarea de la fisc. Suna medicul. Iti sunt expediate actele de divort. Portofelul este gol. Viata candva atat de calma devine de-a dreptul furtunoasa! Esti cotropit de grindina solicitarilor.

De te-ai intrebat vreodata daca Dumnezeu poate sa inteleaga din cer ce ti se intampla tie aici, pe pamant, atunci citeste si reciteste ce are de spus autorul despre aceasta zi extrem de tensionata din viata lui Cristos.
Este singura zi, in afara de ziua rastignirii, pe care o consemneaza toate cele patru Evanghelii. Lucado imbina relatarile lor intr-un mod foarte convingator, pentru ca tu sa poti fi sigur ca Dumnezeu stie ce simti.
Si sa nu te indoiesti ca in oricare dintre furtunile vietii exista un loc linistit - un loc in care poti ramane in picioare cand lumea din jurul tau se clatina in bataia vantului. Este "calmul din mijlocul furtunii".

Narator: Rodica Mievici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu