luni, 9 iulie 2018

Charles Martin - Invaluiti In Ploaie

CHARLES MARTIN este autorul romanului CAND GREIERII PLANG
"Martin deapana o minunata poveste despre vindecare si triumful dragostei... plina de o incantatoare culoare locala." -- Publishers Weekly
"Tucker, vreau sa-ti spun un secret."
Miss Ella mi-a facut mana pumn si mi l-a ridicat in fata ochilor.
"Viata e o lupta, dar nu poti sa te lupti cu pumnii. Trebuie sa te lupti cu inima."
Fotograf de renume international, Tucker a strabatut lumea in lung si-n lat si a vazut atat lucruri importante, cat si intamplari ciudate.
Insa cand fratele sau evadeaza dintr-un spital de boli mintale, iar o prietena din copilarie reapare in viata lui insotita de fiul ei si avand un ochi vanat, Tucker e constrans sa se intoarca acasa si sa infrunte agonia propriului trecut tragic. Reintors in oraselul natal din Alabama, Tucker ajunge sa se impace cu fantomele pe care le lasase in urma. Odinioara, Miss Ella Rain ii iubise pe Tucker si pe fratele sau ca pe propriii ei copii. Angajarea acestei femei ca sa aiba grija de Waverly Hall si sa-i tina pe cei doi copii departe de el a fost singurul lucru bun pe care-l facuse vreodata tatal lor. Insa cu toate ca Miss Ella e moarta de multi ani, Tucker ii aude in continuare vocea.
Romanele lui Charles Martin au primit aprecieri pozitive din partea criticilor literari si a cititorilor, deopotriva.
Charles locuieste in Jacksonville, statul Florida, la o aruncatura de bat de raul St. John’s, impreuna cu sotia sa si cei trei fii ai lor.
Elogiu adus romanelor lui Charles Martin

Narator: Rodica Mievici

Un comentariu: