luni, 9 iulie 2018

Nancy Rue, Stephen Arterburn - Trilogia Vindecarii: Pietre Vindecatoare

"...o povestire despre incercarea credintei intr-o lume a pacatului si ispitei. Poate schimba si viata ta, cum a schimbat-o pe a mea." -- Angela Hunt, romanciera crestina de succes
Cu un clic al aparatului de fotografiat, viata personala a lui Demi ajunge in paginile ziarelor. Ea nu stie inca, dar vindecarea ei tocmai a inceput.
Profesoara la un colegiu crestin, Demitria Costanas jura sa puna capat aventurii amoroase cu un coleg. Cedeaza insa ispitei, chiar daca pentru ultima data, iar un fotograf ascuns surprinde pe pelicula slabiciunea ei pentru a fi expusa tuturor. Ea este literalmente femeia prinsa in adulter. Si aproape toti, inclusiv ea insasi, au o piatra de aruncat.
In scena intra Sullivan Crisp, un psiholog cu metode complet neortodoxe, insa cu propriul sau bagaj de probleme launtrice. El este recunoscut pentru neobisnuitul lui simt al umorului si introducerea teologiei "game show" in sedintele sale de consiliere. Le ofera totusi pacientilor ceva mai mult de atat: speranta unui nou inceput.
Fara nicio tragere de inima, cei doi incep o ascensiune, o calatorie cu incidente, plina insa de vindecare si har. Aceasta povestire, cu totul miscatoare, exploreaza felurile in care oamenii se ranesc unii pe altii si se inseala singuri, dar ne arata si mijloacele creative nelimitate pe care Dumnezeu le foloseste pentru a transforma pietrele acuzarii si ale rusinii in lucrari ale frumosului care ne conduc pe calea vindecarii.
Un debut promitator al unei serii sincere si tandre despre durere, vindecare si invitatia pe care Dumnezeu ne-o face la o a doua sansa.

Narator: Radu Furdui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu