joi, 28 martie 2019

Shakti Gawain - Cum Sa Creezi Adevarata Prosperitate

Cum sa creezi adevarata prosperitate aduce in prim plan o perspectiva inedita asupra prosperitatii si vietii armonioase. Definitia prosperitatii, nu consta, in viziunea lui Gawain, in posesiunea numeroaselor bunuri materiale si in tone de bani, ci mai degraba in dezvoltarea echilibrului si a integrarii. Dupa ce a luat zeci de interviuri pentru a afla viziunile oamenilor asupra prosperitatii, ea a descoperit ca majoritatea dintre ei, indiferent de averea acumulata, simt o reala lipsa in ceea ce priveste bunastarea.

Utilizand o abordare noua, Gawain critica tendinta occidentala de a echivala banii cu fericirea, incurajand cititorii sa isi examineze dorintele in mod onest, pana la adevaratele cauze si motivatii, si sa le separe de nazuintele false si dependente.
Majoritatea oamenilor echivaleaza prosperitatea cu banii – daca ar avea mai multi bani, ar prospera. In aceasta explorare noua a implinirii de sine, Shakti Gawain, o adevarata pioniera a dezvoltarii personale, ne arata capcanele unui asemenea mod de gandire – numeroasele feluri in care oamenii, indiferent de bogatia lor, descopera in cele din urma ca banii nu reusesc sa le ofere adevarata multumire.
Cu ajutorul povestilor despre prosperitate si al exercitiilor de autoexplorare, Gawain demonteaza relatia de tip cauza-efect pe care cei mai multi oameni o construiesc in jurul banilor si a fericirii, fara sa ignore rolul important pe care banii il joaca in vietile noastre. Ea ne provoaca sa acordam atentie celor mai profunde aspiratii ale inimii si sufletului nostru si sa invatam cum sa le implinim in viata noastra de zi cu zi.

Un comentariu:

  1. Imi pare rau ca trebuie sa scriu aici despre o carte audio care nu se poate descarca. Este vorba de
    "Michael Phillips - Verisoarele Din Carolina: Caminul Domnisoarei Katie".
    Am scris acolo de mai multe ori dar inca nu mi-a raspuns nimeni.
    Va rog sa corectati greseala, fiindca as dori sa ascult finalul acelui roman. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere