joi, 13 iunie 2019

Russell H. Conwell - Hectare De Diamante

Cartea Hectare de diamante, al carei titlu original este Acres of Diamonds, a fost redactata pe baza unui discurs public tinut de Russell H. Conwell de peste 6.000 de ori. Autorul relateaza o serie de povesti, toate continand aceeasi pilda. Este vorba despre oameni si despre esecurile lor. Dar si despre succesele lor.

Calea catre succes propusa de Russell H..Conwell este simpla – o cale la care multi dintre noi ajungem dupa ce am parcurs trasee complicate. Russell H. Conwell incearca sa ne convinga sa nu facem o greseala pe care o fac multi oameni. Veti afla care este aceea din prelegerea pe care a tinut-o in Philadelphia, orasul in care a trait. 
Unul dintre cele mai reusite exemple ale puterii literaturii motivationale, cartea Hectare de diamante ne arata ca tot ce ne trebuie pentru a reusi se afla la noi acasa si toate calitatile unui om de succes sunt de cautat in el insusi. Nu trebuie decat sa sapi adanc in tine insuti, pentru a le descoperi. Nu ai nevoie decat sa cauti sa iti cunosti mai bine mediul si sa inveti sa ii valorifici potentialul, pentru ca acesta sa iti dea ce vrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu