joi, 9 aprilie 2020

Dan Walsh - Darul Neterminat

Ar putea oare un dar din trecut sa vindece o inima zdrobita?
Ian Collins este un batran rama sfara fiul sau. Patrick Collins este un baietel rama sfara tata. Pe lista de cadouri pe care si-ar dori sa le primeasca de Craciun, Patrick a trecut doar trei lucruri. Isi doreste ca cei din armata sa-l gaseasca pe tatal sau. Isi doreste sa plece din casa bunicului sau. Si isi mai doreste soldatul de lemn, prafuit, din podul bunicului – un obiect pe care ii este interzis sa-l atinga.
Romanul Darul neterminat, a carui actiune se desfasoara in luna decembrie a anului 1943, este povestea captivanta a unei familii ce are nevoie de iertare. Cu farmecul sau simplu, cartea ne aminteste despre lucrurile mici care au puterea de a schimba dramatic inima unui om – rugaciunile unui baietel, o cutie de pantofi plina cu scrisori de dragoste, chiar si un soldat sculptat doar pe jumatate si demult uitat. O povestire nostalgica despre impacare ce va va atinge inima!
Un roman pe care merita sa-l aveti in biblioteca!
Cartea lui Dan este o povestire emotionanta despre rascumparare si iertare. Nu am putut sa o mai las din mana si m-a facut sa plang, ceea ce nu e tocmai usor. Coleen Coble

Lectura Rodica Mievici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu