sâmbătă, 4 iunie 2022

De ce?

Am fost întrebat de câțiva dintre voi de ce nu mai postez noutăți.

Partea mai puțin frumoasă când încerci să strângi această minunată colecție de audioboouri este să te trezești cu o grămadă de postări șterse de bloggler. Asta pentru că au fost raportate. Tot de unii dintre voi. Da, zeci de postări au fost șterse de blogger pentru că nu "îndeplinesc criteriile".

Să postez noutăți care ulterior o să fie raportate... nimeni nu face această muncă degeaba.

Deocamdată o să rămână aici cele deja existente. Bineînțeles, cu timpul o să dispară și acestea. Sau, mă rog, multe dintre ele...

P.S.: În viitorul cât se poate de apropiat, o să mut acest blog pe un forum. Dar asta o să dureze pentru că momentan sunt prin în câteva lucruri.

20 de comentarii:

  1. Faci o treaba extraordinara, ar fi pacat sa renunti! Poate gasesti o formula in care sa continui (nu stiu exact cum va fi cu forumul). Eu ascult incontinuu carti audio..nu stiu ce m-as face fara ele. Deci sper din tot sufletul sa mergi mai departe! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ne-ai spune și forumul... ce bine ar fi! Poate nu neapărat public, dacă nu vrei, dar măcar în privat.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In viitorul cat se poate de apropiat. Asta inseamna ca nu exista deocamdata.

      Ștergere
  3. multumim de anunt,speram sa avem cat de curand posibilitatea sa ascultam cele mai frumoase carti,ca de obicei,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim frumos pentru tot ce-ați făcut până acum. Așteptăm cu nerăbdare forumul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc frumos pentru toată munca ta de până acum. Am descărcat foooaarte multe cărți, atât pe abonament cât si gratuit. Mi-ai adus multă bucurie. Ai adus bucurie foarte multor oameni.
    MULȚUMESC!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate faci si tu butonul ala cu donatii putin mai mare sa se vada, sau adaugi mai multe metode de plata.
    Ce alte titluri mai ai, si nu le poti posta? Poate pui o lista si creezi un torrent... O sa recomand blogul si viitorul forum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot eu. Poate daca schumbi putin formatul sa fie mai usor de utilizat, o sa ai mai multi cititori/donatori. Ca exemplu, le poti pune pe categorii... doar ca nu stiu daca formatul de blog iti permite...

      Ștergere
  7. MULTUMESC FRUMOS PENTRU TOT!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred ca raportarile au venit de la cei care descarca, ci mai degraba de la edituri. Ca sa fie sterse niste posturi, melodii, clipuri, etc, este necesara o plangere legata de copyright, iar o persoana oarecare nu poate emite astfel de pretentii pentru ca nu poate face dovada drepturilor de autor (mai ales in cazul cartilor).

    Multa bafta cu forumul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Toți știm de ce au fost raportate...
    Sunt aplicații precum Voxa care cer 10 euro pe lună și îți dai seama că ei pierd o groază de bani din cauza acestor articole de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  10. E ridicol sa fie considerata "piraterie". Foarte multe carti pe care le-am descarcat de aici si mi-au placut , le-am cumparat in varianta tiparita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim frumos pentru tot! Cum au spus si alte persoane de mai sus, nu stiu ce m-as face fara cartile audio :) inca o data multumiri ! asteptam vesti !

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțumesc pt to ceea ce faci , nu da înapoi continua.

    RăspundețiȘtergere
  13. vei anunta cand forumul apare ? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles! Dar asta o sa se intample spre toamna.

      Ștergere
  14. multumesc pentru raspus,Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai nevoie de ajutor (gratuit) cu forumul?
    Daca da, da un semn si vorbim.

    P.S.
    Nu sunt expert, dar acum un an, doi, am pornit un forum cu "smf (Simple Machines Forum)", mai mult de curiozitate. Intre timp l-am oprit, dar am notat pasii. Totul a fost facut cu contul de la RCS&RDS (forumul era disponibil ca adresa in "go.ro", fara nevoia de a inregistra sau plati rezervare de nume in DNS sau in rotld), deci zero costuri suplimentare in afara de curentul consumat decalculator, care in cazul meyu era un Raspberry Pi care consuma vreo 2...5W, cam cat o lumina de veghe lasata in priza.

    RăspundețiȘtergere
  16. Avand in vedere genul de continut, este exclus ca pe go.ro sa ruleze un astfel de site. AudioTribe a bagat aproape o jumatate milion pe care urmareste sa ii scoata (spera ei) rapid. Daca ar avea niste abonamente de bun-simt, poate nu am fi nevoiti sa ne aratam "romanismul". Ei ar fi unii dintre cei care ar raporta un *.go.ro. Eu as merge chiar mai departe decat un forum. Se poate merge pe o platforma (binenteles nu .ro) unde userii sa aiba posibilitatea sa incarce carti citite de ei si sa fie recompensati de "fani". Adica daca imi place omul, sa am posibilitatea sa ii donez bani si de ce nu, crypto, iar un mic procent sa mearga pentru administrarea platformei.

    RăspundețiȘtergere