joi, 28 martie 2019

Joel C. Rosenberg - Epicentru

Ce ne va aduce viitorul?
Cum va afecta asta lumea ta?
Ochii intregii lumi sunt pe epicentru...
Presedintele Iranului a promis sa stearga Israel de pe harta 
-Un candidat la presedentia SUA a declarat ca Iranul e pe cale sa produca arme nucleare si astfel Armaghedonul sa fie posibil 
-Rusia a semnat un acord de un miliard de dolari cu Iran pentru a-i ajuta pe acestia sa produca arme nucleare 
-Presedintele SUA refuza sa intervina In mod direct pentru a opri Iranul in proiectul acestora de a realiza arme nucleare.
Framantarile actuale din Orientul Mijlociu vor avea impact asupra viitorului tau
In contextul unor dezamagiri repetate si asteptari mereu neimplinite, poate ca politica nu este un subiect de interes pentru tine. Cu atat mai mult politica din Orientul Mijlociu care pare confuza si de nepatruns. Dar un lucru este sigur: ochii intregii lumi urmaresc Israelul si vecinii lui, epicentrul evenimentelor care pot zgudui lumea si sa croiasca viitorul.
Avand profetia biblica in prim-plan, EPICENTRU ne explica situatia actuala din Orientul Mijlociu, ne da viitoarele titluri din ziarele de acolo, ne ofera informatii care nu le gasesti in alta parte, interviuri cu personalitati din Israel, Iran, Iraq si Rusia, documente CIA, Pentagon, Casa Alba care pana nu demult erau clasificate. O lectura fascinanta care te face sa iti gandesti bine viitorul!

Narator: Rodica Mievici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu