joi, 28 martie 2019

John Bevere - Extraordinar

Nu-i asa ca toti tânjim sa vedem ceva extraordinar, sa experimentam ceva extraordinar, sa facem ceva extraordinar? Totusi, adesea ne multumim cu mediocritatea, chiar daca maretia este la îndemâna noastra.
De ce ne simtim atrasi de povestirile triumfului eroilor care au trecut prin situatii dificile? Fascinati de filmele de aventura, supereroi si povesti despre oameni cu abilitati incredibile, oare nu dezvaluim astfel o dorinta ascunsa dupa ceva mare? în viata?
Poate ca ceea ce ne imaginam ca ar fi nevoia de a evada sau a ne simti bine, este de fapt o dorinta asezata în inima noastra de Dumnezeu însusi, care ne cheama la o viata extraordinara.

Narator: Rodica Mievici

Un comentariu:

  1. In ultimela vreme n-am mai putut descarca niciun fisier. Din ce cauza? Trec de verificarea "nu sunt robot", pare ca incepe sa descarce, dar la un moment dat da mesaj couldn't download; iar dupa 3 incercari la intervale de cate 2 ore intre ele zice ca am atins limita zilnica de descarcari... adica per total nimic concret... unconfirmed un numar din 5 cifre.CRDOWNLOAD... Ma puteti ajuta cumva?
    Multumesc,

    denisa

    RăspundețiȘtergere