marți, 20 martie 2018

Nick Vujicic - De Neoprit


“Să fii de neoprit presupune să crezi şi să acţionezi. Să ai încredere în tine, în talentele tale şi în scopul propus, dar, mai presus de toate, să ai încredere în dragostea nemăsurată a lui Dumnezeu şi în planul Lui pentru viaţa ta.
Oameni din întreaga lume recunosc faţa zâmbitoare şi mesajul motivaţional al lui Nick Vujicic.
Deşi s-a născut fără braţe şi picioare, asta nu a constituit un impediment pentru a se bucura de reuşite mari, de o carieră plină de succes şi semnificativă şi de relaţii iubitoare. Vujicic a depăşit încercările şi greutăţile concentrându‑se pe certitudinea că el a fost creat pentru un scop unic şi specific, că viaţa lui are valoare şi, oricare ar fi dificultăţile vieţii, Dumnezeu este mereu prezent. Succesul său în viaţă se datorează, spune el, credinţei puse în practică. 
Cum se poate întâmpla aşa ceva?
În cartea sa, ‘De neoprit’, Nick Vujicic vorbeşte despre adversităţile şi circumstanţele dificile prin care trec mulţi oameni în zilele noastre:
Situaţii de criză
Probleme de relaţie
Provocări la locul de muncă
Limitări cauzate de boală şi infirmitate
Gânduri auto-distructive
Sentimente şi vicii
Ameninţare, persecuţie, violenţă şi intoleranţă
Dezechilibre între corp, minte, inimă şi spirit
Pierderea controlului
Nick Vujicic se adresează acestor probleme prin prisma experienţelor din propria lui viaţă şi arată că oricine care-şi doreşte o viaţă ridicol de bună poate depăşi orice obstacole, ba chiar să devină de neoprit.”

Narator: Rodica Mievici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu