miercuri, 12 septembrie 2018

Andrea Boeshaar - Anotimpurile Rascumpararii: Luptator Impotriva Curentului

O VA FORTA RAZBOIUL SA-SI ABANDONEZE RECENTA IUBIRE? 
Razboiul dintre State i-a adus lui Valerie Fontaine frica pentru viitorul sau. lar cand bogatul ei tata a fost acuzat de furnizarea de arme catre Armata Federala, pentru a-si salva compania de navigatie, Valerie este suspectata de conspiratie. Dintr-o data este fortata sa fuga din frumoasa casa a familiei, din New Orleans, cautand sa ajunga sub protectia trupelor confederate. 
Benjamin McCabe are un vis nobil de a-si pune amprenta pe lume si a decis ca poate face aceasta prin imortalizarea pe pelicula a Razboiului Civil. Dar in urma unei batalii, fratele sau Luke a fost dat disparut, iar Ben a fagaduit ca il va gasi. Oprirea sa in New Orleans trebuia sa fie scurta - insa acolo o intalneste si se indragosteste de Valerie Fontaine. 
Dupa ce tatal lui Valerie a fost arestat, Ben i-a aranjat o modalitate de a parasi orasul si a calatori spre familia sa, unde se va afla in siguranta. Insa imediat ce Valerie urca in tren, descopera ca este invaluita de minciuni ca intr-o panza de paianjen, care ii ameninta viata mai mult decat perspectiva intemnitarii indaratul gratiilor din inchisorile yankeilor.

Narator: Silvia Dascalu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu