In 1987, autorul francez publica Je mange, donc je maigris (titlul original al cartii de fata) si incepea o adevarata revolutie in domeniul dieteticii. Conceptul de indice glicemic, formulat de el, sta la baza metodei sale, total opusa regimurilor de tip hipocaloric. Montignac demonstreaza ca nu cantitatea alimentelor conteaza, ci calitatea lor. Asadar, nu ne ingrasam pentru ca mancam prea mult, ci pentru ca alegem alimentele gresite. Sustinute de importante studii stiintifice, cartile sale au fost traduse in 25 de limbi si publicate in 42 de tari, in peste 16 milioane de exemplare.
Mananc, slabesc si ma mentin propune o versiune actualizata a cartii care l-a facut celebru pe Michel Montignac. Aceasta noua editie, completa, ofera solutia perfecta pentru cei care vor sa slabeasca, sa isi mentina greutatea sau pur si simplu sa se simta in forma fara sa renunte la placerile gastronomiei.
Lectura Rodica Mievici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu