joi, 29 iulie 2021

Lisa Bevere - Trezirea Leoaicei

 

Leoaica se ridica din toropeala ei. O imagine magnifica a tariei, a pasiunii si a frumusetii. Simpla ei prezenta domina peisajul, ii protejeaza pe cei tineri si il imputerniceste pe leu. Cand calatoresc in grup, leoaicele devin o forta strategica si creative demna de remarcat, comportandu-se de parca ele ar determina schimbarea lumii din jurul lor. Si tu esti o leoaica

In Trezirea leoaicei, Lisa Bevere ne prezinta viata si imaginea leoaicei ca pe o combinatie de indarjire si tandrete. Scotand la iveala numeroase caracteristici surprinzatoare ale acestei finite uimitoare, Lisa le incurajeaza pe femei sa descopere o pasiune proaspata pentru viata lor.

Descopera ce inseamna: - Sa fii o reprezentare splendida a tariei - Sa ii protejezi cu indarjire pe cei tineri - Sa vorbesti in dreptul celor redusi la tacere - Sa traiesti la lumina si vanezi la intuneric -Sa iti inalti glasul cu putere pentru a schimba totul in jur Intesata cu informatii patrunzatoare din natura si cu o multime de referinte biblice despre leoaica, Trezirea leoaicei constituie o chemare adresata femeilor de a se ridica cu putere pentru a schimba lumea din jurul lor. Noi suntem leoaica trezita Cu pasiune. Actuala. Usor de inteles.Cu putere. Nostima. Aceste cuvinte o descriu pe Lisa Bevere – vorbitor international, autor de succes si coproducator al emisiunii TV The Messenger, care se receptioneaza in mai mult de 216 tari.

Cu o transparenta caracteristica, Lisa impartaseste cuvantul lui Dumnezeu imbibat cu experiente personale pentru a imputernici femeile sa descopere puterea libertatii. Inima ei este plina de pasiune pentru dreptatea sociala, iar ca avocat al schimbarii i-a mobilizat si pe altii sa ia parte la ameliorarea suferintelor din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu