duminică, 10 iulie 2022

Update

Așa cum am spus în ultima postare, m-am decis să mut tot acest blog pe un forum.

http://lecturaaz.3xforum.ro/ - accesați BIBLIOTECA

O să iau fiecare carte în parte și o s-o urc din nou pe același host cu care v-am obișnuit, RapidGator

O să încep cu postările mai vechi până la cele noi. Bineînțeles că acesta este un proces de durata, sper eu să fie gata până în toamna-iarnă. Aș aprecia dacă ați avea puțină răbdare.

Mai mult decât atât, după ce o să termin de urcat și de transferat tot, va așteaptă ceva noutăți. În jur de 50 de cărți.

Stay close!

Mulțumesc!

17 comentarii:

 1. Apreciem efortul si forumul, dar poate reusesti sa mai postezi si cate o noutate printre cartile pe care le muti de pe blog pe forum.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulțumim din suflet! Sănătate și succes!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. buna,nu stiu daca se pot descrca,carti de pe noul forum,eu nu reusesc,nici raspunsurile nu le pot citi,cineva sa ma ajute ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. multumesc de raspuns,dar nu apare nimic sa platesc,stii cum se procedeaza? multumesc

   Ștergere
 4. de ce nu mai pui ma carti noi ?? de nu ti-oi raporta si forumul !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mulțumim. Apreciez munca depusa și cărțile postate! 🙋🏻‍♀️

  RăspundețiȘtergere
 6. Apreciez apariția noului forum,dar îmi lipsește mult opțiune de a căuta cărțile după titlu sau autor,era foarte utilă

  RăspundețiȘtergere
 7. Mii de multumiri pentru efortul depus! E o adevarata comoara colectia de carti de aici.

  RăspundețiȘtergere
 8. Vreau in primul rand sa va mulțumesc mult pentru tot efortul pe care l-ați făcut urcând sute de carti pe acest site, iar in al doilea rand, veau sa fac niste recomandari pentru toate vârstele, sunt autorii care au facut minuni in viata mea si la care nu as fi putut ajunge fara lecturile audio de aici. Am ascultat împreună cu soțul meu muuulte din cărțile cu caracter creștin de pe acest site, in special cele ale autorilor: Janette Oke, Francine Rivers, Beverly Lewis, Karen Witemeyer, Karen Kingsbury, Cathy Gohkle, Lynn Austin, Tamera Alexander, Davis Bunn, Charles Martin, Mesu Andrews, Richard Wurmbrand, C.S. Lewis, Lucian Cristescu, Nick Vujicic si mai sunt, dar nu imi vine in minte toti acum. Sunt o mămică tanara care nu are timp sa citească atât cât și ar dori. În timp ce trabaluiesc prin casa, pun mereu o carte pe fundal. Consider ca Dumnezeu mi-a vorbit adesea prin aceste lecturi audio și sunt mai matura spiritual și emoțional datorita lor. Sper sa urcați toate cărțile și ce celalalt site nou, fără a face nicio excepție. Dumnezeu sa va răsplătească!

  RăspundețiȘtergere
 9. Daca nu esti inregistrat pe forum, nu poti descarca?

  RăspundețiȘtergere